Ikväll blir det storstan!

Onsdagmorgon, sitter här och är lite trött. Morgonpromenaden blev tidigare än vanligt idag och då är man skapligt sänkt efteråt. Skitsamma, en dusch och lite shakefrulle på det här så är man som vanligt igen.

Ikväll ska jag & husbandet göra något kul. Vi ska åka till ett ställe i Stockholm som heter Harry B James, nån som hört talas om det? Jag har aldrig varit där. Det är husbandets brorsa som ska spela med sitt band

Farmor och farfar ska ha Milobebis. Han ska sova där för första gången…. Men farmor som har 4 egna ungar borde ha vanan inne.

Ni som varit på Harry B kan väl berätta hur det va! Vi ska äta där oxå.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Svar på arbetsintervjun.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x