Hallå kristihimmelfärdstorsdag!!

Nu var det riktigt längesen jag blogga för att vara jag.

Igår kväll var helt kanon, bra spelning, helt ok plejs, men jag och husbandet var gamla och trötta. Efter att spelningen var slut hade vi kunnat åka hem, klockan var kanske 12 då. Men istället blev det till att snällt vänta till bussen tog oss hem kl 2!

Vi satt och väntade ett tag tills alla fyllskallar skulle entra bussen. Förbi gick det brutta efter brutta med klackar höga som stolpar. MY GOD, hur pallar man o gå i såna?? Jag hade lite klack, ganska höga för att vara mig och när kvällen är till ända så känns det som jag ska kasta skorna i sjön. Trampdynorna bultar och tårna ser ut som ihopväxta ärtrör. Där glider det förbi småbrudar med 12 cm klackar och ser fan helt oberörda ut? Hur går det till?????

TYVÄRR så glömde jag min mobil hemma! 🙁 Blev så ledsen för det, ville ju ta massor av bilder. Husbandet har en värsting flöschdeluxe lur men den tar helt urusla bilder!!! FAN FAN FAN vad ledsen jag är för det, men men…. jag kanske gör nåt mer kul nångång som jag kan föreviga!

Vi har precis vart ute på en promenad. Vet ni??? Husbandet har gått ner nästan 8 kilo nu. På söndag är det 4!!!!!! veckor sen vi började med promenaderna och dieten. FANTASTISKT resultat. Jag själv är snart snart snart uppe i 7 kilo minus på vågen. Byxor jag köpte för ett par veckor sen är för stora nu, som tur är var det ett par chinos så det gör inte så mycket att de blir lite större. FAN VAD DUKTIGA VI ÄR VA??? Det behövs massa pepp nu, i alla fall för mig, PMS och jag vill fortfarande äta kylskåpet med dörr o allt.

MEn men, här vilar inga ledsamheter, nu ska jag laga tacos bara för det. Grabbarna bus Thedde & Elliot ska få sitt favvokäk för att det är lite fusksöndag idag!

Puss på er alla!

Bjuder på jättefina bilder på min minsta gullunge!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Måste bara visa er! Vi har ju oxå

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x