Kittlig???

Man kommer på nya saker om sin bebis hela tiden. T ex att Milobebis är jättekittlig under armarna. Hade inte en aning om det, men det kan ju faktiskt vara så enkelt att jag inte testat. Men husbandet testar, för husbandet är en liten sadist som gillar att kittla. Han kittlar alla i hela familjen och så skrattar han gott åt det.

Jag HATAR att bli kittlad, det är nära att jag klappar till på riktigt när jag blir kittlad. Mitt hemskaste ställe att bli kittlad på (eller att någon ens tar där) är mina knän. Ni vet det här med hästbett? Jamen gör det på mig och jag är nära att svimma av obehag. Sen har jag jäkligt svårt för när man klämmer mig på vaderna. Då tuppar jag nästan av oxå. VIDRIGT! Blev masserad en gång och den massören körde lite över vaderna. Jag skrek rakt ut! Det bara gick inte. Hon gav upp och masserade på annat ställe.

Under armarna är inte så farligt. Däremot sidorna, alltså en bit nedanför armhålorna. Helst när nån kommer bakifrån och liksom kör in sina pekfingrar där. GAAAH!!!

Vart är du kittlig???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

TACK BLOGGISAR

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x