Den/det som kom på amningshull/beskyddarhull kan inte ha tänkt till!

Jag har surfat runt lite och kollat om det om möjligt, kanske, utifall att, händelsevis skulle finnas en bikini till mig. Ja, en som jag kan ha i år och inte om 2 år när jag nutrilettat-tränat-joggat-styrketränat-dietat färdigt utan som går att ha NU!! Men, allt jag tycker är jättefint är till för tajta fina tjejer som nutrilettat-tränat-joggat-styrketränat-dietat färdigt. Inte för mig som inte har det.

Snark…..

Så…

Jag har kommit på en grej. Det borde ju för fasicken finnas nåt mellanting mellan mammakläder och normala kläder. Förstår ni vad jag menar? Alla är ju inte "blessed" med att komma i sina gamla kläder 7 minuter efter man fått ut ungen.

Det finns ju Mammakläder när man börjar få en bebismage.
Och så finns det  Normala kläder när man blivit av med bebismagen.

Däremellan då?

Normamma kläder kanske? Eller varför inte "In between" kläder? Nåt som döljer allt amningshull. Ja för nån uppfann, när människan uppfanns, att vi skulle lägga på oss fläsk under graviditeten för eventuella bistra tider eller när vi behövde skydda våra bebisar. Men come on, vi lever på 2000 talet. Kunde inte den personen/det/vad? kommit på att det inte alltid skulle hänga björnar i träden och vargar i buskarna som skulle vara sugna på att äta upp våra bebisar. OCH att istiden ju skulle komma till sitt slut nångång.

Inte bara amningshull, utan beskyddarhull runt rumpa, mage och lår. Ifall man skulle ramla på isen kanske? Vad vet jag? Men, allt det däringa beskyddarhullet var ju inte så lätt att bli av med. Så nu behöver Ninis beskyddarhullsbikini!!!! Var hittar man det??

Jag behöver NORMAMMA/ IN BETWEEN bikini!!
Hipsters trosor av nåt slag där man kan klämma in beskyddar/amningshulls magen.
Bikinitop = BH. Nåt stadigt som håller föredetta amningspattarna i styr, och kanske lurar ögat att man har en schysst hylla. Typ en BH, med kupa, vadderingen, tjossan hejsan….hela fadderullan i.
MEN, det behöver ju inte ha en dödstråkig färg för det. Jag skulle gärna ha nåt rött. Det tycker jag är snyggt. I år vill jag vara röd i bikini. Som hudfärgen på ryggen sen för att man aldrig vågade resa sig upp från sin mageliggande position!

SNARK!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rapport från trädgården. Varmt i s

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x