Plutos vara eller icke vara?

Hmmm…. ja lusten går ur en ibland när man märker att inlägg…..LÅNGA, man gjort inte kommit in av någon konstig anledning. Aja, det gäller väl att bara försöka göra omét då.

Jo, idag har jag i varje fall vart i parken med öppna förskolan. Fick höra idag att vår skolchef i hålan vill lägga ner vårt PLUTO. Så på tisdag nästa vecka ska vi få träffa honom och ställa frågor och sånt. Jag kan väl tycka att såna där grejer liksom suger. Sitta där och propagera. Men, när jag tänkte efter så SJÄLVKLART ska jag sitta där och propagera. Vafan i helskotta ska just PLUTO vara det som ryker när det ska sparas in pengar i kommunen. Även fast jag inte har så väldans mycket Plutotid kvar iom att Milobebis växer som en raket så tycker jag det är själva grejen. Varför ska just såna trevliga "gratisgrejer" som öppna förskolor lägga ner.

Ska berätta för er att för några år sedan så valde vår kommun att ställa upp nå fula jävla plåtblommor längs med E18. Dessa plåtblommor skulle stå för vår hålas företagspark. QUE??? Företags….vad?? Dessa plåtblommor (om jag inte minns fel) kostade vår kommun flera miljoner. Å jag tror att högst 3 % av vår hålas befolkning vet vad dessa stod för.

Såga ner dessa plåtblommor och ha öppna förskolan kvar. Är det ett sånt plakat jag ska göra till nästa tisdag eller vad? Ett fett stort plakat!  O så ska jag bränna min BH av bara farten. O låta fittbusken växa ut och håret under armarna…. o så ska jag nog raka av mig håret oxå, bara för att!

Eeeh, sådär… nu ska jag äta.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FUCK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x