Vår sång till Milobebis

Ja just ja, vi satt till sent inatt och klurade på vad vi skulle ha för låt i kyrkan. Husbandets bror John ska sjunga i kyrkan. Han sjöng oxå på vårt bröllop. Han är verklgien super och sjunger alltid så jag börjar gråta.

Inatt satt vi och lyssnade igenom massa låtar på youtube. Den här låten har jag älskat sen första gången jag hörde den. Och när vi båda hörde den så sa vi samtidigt att "DEN KÖR VI". Hon har skrivit den till sin dotter….. den är så varm och fin. John kommer göra den så sjukt bra oxå!! 

Den kommer att vara från mig och husbandet till vår underbara MILOBEBIS. Som vi fick kämpa för att han skulle komma till oss….. och nu är han här!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dop & Shopping

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x