Stackare….

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här??

Alltså…. på familjeliv får man läsa det mesta. Ingeting förvånar mig längre ska jag säga er….. nu valde jag att ta bort tjejens namn för hon har valt att inte vara anonym på familjeliv. :-0

I alla fall….

Jag lider med den här tjejen. Hon har en kille som inte vill ha barn, hon VILL ha barn till varje pris, dom har ett fint förhållande (eller hade) så hon har inte velat lämna honom för att gå vidare och försöka träffa en ny som kan tänka sig barn!

Jag lider med killen. Han har ju faktiskt sagt att han inte vill ha barn! NU blir han tvungen att bli pappa eller vad?

Men det som gör mig lite ledsen är att hon avslutar med att "Har man rätt att förstöra någons liv?" Jag som själv har barn kan ju inte förstå att man kallar det för att förstöra, MY GOD, det är den absolut finaste gåvan man kan få i livet. Ett barn som man gjort alldeles själv. Jag förstår dock hennes innebörd av ordet förstöra. För hur det än går för den här tjejen så har hon ju svikit den här killen… Han är ju helt förundrad över hur fasicken det gått till?!

Samtidigt så är ju den här killen vuxen och vet att även om man inte kommer i tjejen så kan hon ju faktiskt bli gravid. Det VET han….

Så då är frågan? Finns det nåt rätt eller fel här? Själv tycker jag att det känns tragiskt…. fruktansvärt….. det har ju faktiskt blivit ett litet liv i hennes mage nu som utvecklas i full fart.

Tur att husbandet och jag var överens.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Coola bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x