Helgen i bilder

Back on track!

Måndagförmiddag och allt blir som vanligt igen. Den här helgen har vi haft fullt upp. Vi har knappt varit hemma överhuvudtaget, jo sovit lite men det är allt.

Börjar med lördagmorgon. Då blev det liksom bråttom direkt efter promenaden. Thedde hade fotbollsmatch kl 10 och Elliot hade karnelvalståget kl 12. Theddes lag torska med 3-0, trist. Elliot skulle gå karnevalståg med sin ridklubb. Dom hade bestämt sig för att vara en tusenfoting. Så det har fixats, donats, ritats på dessa lakan under veckan. Vi hann precis ner för att fota lite.

Alltså, ni skulle sett mig. Kameran strejka och hängde sig så jag fick kasta mig upp på cykeln och cykla ifatt deras tusenfoting 2 ggr för att hinna ta bilder på dom. Jag tvärnitade med hojen och trängde mig förbi alla människor och så fick jag äntligen bild på ungen…. DÅ KOLLAR HAN BORT!!! Yes, det gör han. Men det var bara att le snällt och gå därifrån. 🙂

Sen blev det dax för den berömda picknicken vi har varje år då vi har kulturmöte i vår park på stan. Det lagas mat från alla kontinenter, uppvisningar från alla kulturer och så sitter alla och småfyllnar till på sina filtar i solen. Trevligt trevligt. Vi var ju där såklart, vi blev en herrans massa folk.

Söndag då.

Oxå en väldans stressig dag, det var morsdag x 3. Min egen, husbandets mamma och så min mamma. Stress stress, men vi hann med allt som vi skulle. Handlade så himla fin tunika till svärmor, en blus till mamma och så dom däringa skitasnygga Nike skorna till lilla Meja som döptes. Hann tyvärr inte få med mig kameran så bra överallt men lite lyckades jag väl få med.

Sen blev det morsdag middag hos mamma och pappa. NAAAAJS, och jag har njutit av massa fika, mat och dryck i helgen. Jag ångrar ingenting, men nu kör vi stenhårt denna veckan då Milo döps på lördag! 🙂

Ska sätta mig ner och påta ihop sminktävlingen här….så jag återkommer senare!

Puss på er alla och hörrni…vilket ljuuuvligt väder vi har! Jag vill till stranden idag! Nån som vill hänga på???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vår present till lilla Meja. Ett p

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x