Nageldrömmar

Javisst, jag skulle så gärna vilja ha fixade naglar till dopet. Jag hade ALLTID fixade naglar förut, för några år sedan. Men idag finns det varken pengar eller tid till det. Nu tycker ju jag att det nästan är lika snyggt med korta svartmålade naglar och har det ofta själv, men just till vår och sommar kan det vara sjukt snyggt med dessa naglar. Husbandet ÄLSKAR när jag har fixade naglar och bara det kan ju göra att man vill ha såna igen.

Det jag kom på var att jag en period gjorde mina naglar alldeles själv, jag gjorde t.o.m mina naglar till bröllopet! Jag försökte fiska fram en nagelbild men det var ju inte så lätt, hittade denna i alla fall.

Så har jag minsta lilla tid över så kommer jag att köpa ett sånt däringa kit och göra dom själv. Skillnaden med att ha dessa naglar är att de inte sitter riktigt lika bra. De börjar krackelera lite fortare men är man duktig och oljar in naglarna samt filar och donar lite på dom så håller dom ganska så bra.

Vad gillar du för naglar bäst??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fint från ONLY

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x