Fel leverans från NELLY :(

Men det grusades ganska så snabbt! 🙁

Jag har fått fel skor fast det står rätt på följesedeln! 🙁 Hmmm, då var det sant att det ibland strular med paket från Nelly. Läste det någonstans! Kontaktade dom direkt men det hjälpte inte. Det jag kan göra är att lägga in en ny beställning på de skorna jag hade beställt igen och skicka tillbaka dessa. Jag skulle få tillbaka frakten. Hmm, men hinner dom andra komma till dopet?!?!?!

Det var ju det här jag beställde…

Trosorna var grymma!!! Det var nån som frågade om det. Jag har redan skickat mms till husbandet! 🙂

Hmmm, nu har jag huvudbry!

Dom skulle passa så bra till min klänning, dom här jag fick….nääää…passar nog inte så bra! 🙁 Nu är jag lite ledsen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu har vi fått spruta,glad ändå!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x