Snart dax för dop och jag har liiiite att göra!

Godmorgon!

Åh herregud, jag har så mycket o göra. Dopdag på lördag, baka, sy dopklänning, fixa käk, fixa kläder till Milobebis är lite utav det jag ska göra innan lördag. OK, en del alltså….

* Dopklänning
Nästan klar, jag har tagit en gardin och sytt om den till dopklänning. Hade så svårt att hitta ett så tunt tyg som jag letade efter så började jag rota bland mina gardiner. Och där hittade jag tyget! HELT PERFEKT. Visar bild när den är helt klar.

* Baka
Vad tror ni om vanlig gammal hederlig äppelkaka, kanelbullar och lite kakor att bjuda på till dopet? Ska oxå baka själva underdelen till tårtan. JAG ÄLSKAR O BAKA, o det är väl en jäkla tur.

* Mat
Det blir grillat (kött & kyckling) med potatisgratäng, grönsallad och lite såser.Vad tror ni om det?

* Milokläder
Jag vill trycka en liten t-shirt som det står "Jag heter Milo Kristian Lee" på. Undra om det finns nåt stället som gör såna snabbt utan att det kostar skjortan och halva armen. Tänkte det kunde va kul att ha efter dopet. Var inte det en fiffig idé? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glasögonormar på promenix.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x