”Filip och Fredrik” mejlet!

Jo, ni vet att jag anmält husbandet till "Vem kan slå Filip och Fredrik! Det var nån som frågade vad det var för en tävling, det kan man läsa om här!

Jo förstår ni, jag har ju fått svar därifrån! Hihiiiiiiiiiiiii…. så jäkla kul! Tänkte att ni får se vad jag skrivit! Här nedan följer då mailkonversationen jag haft med castingen på kanal 5 (hahahaha, coolt det där lät va??)

Här är det mejlet jag skickade in:

Sen fick jag svar dagen efter:

GAAAAAAAAAAAAAAAH…. hahaha, jag hade ju förfasen glömt att skriva allt det väsentliga! Då fick man visst skriva lite igen!

Hoppas ni ser vad det står!!

Nu håller vi tummarna! Vore ju förjäkla kul om han kom med på riktigt. Antar att det kommer bli så att det är flertalet uttagningar, sen är det ju uttagning i TV oxå och inte alls säkert att man kommer med till slutet. Men WOW vad kul om det blev så! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En stund över

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x