GAAAAH!!!

Ja hörrni…. det flyter på! Jag antar att inte allt ska gå så lätt för då uppskattar man inte dopdagen på samma sätt, eller?

1) Milo har hög feber och är hängig i största allmänhet, inget är kul och han gnäller hela tiden. Min stackars bebis. Han har antagligen ont i kroppen som sköterskan sa att han kunde få. Han är riggad med Alvedon men den hjälper inte så bra!

2) Vad gör man när brandlarmet drar igång och jag måste hålla för Milobebis öron så han inte blir döv. Vem ska fladdra handduken vid brandlarmet då?? Man måste ju fladdra handduk så att röken försvinner. Jag skulle koka upp grädde som kokade över och förbi. Luktar inte så gott härinne just nu men jag vädrar. Inte för mycket fock för Milobebis har feber.

3) Det ringer försäljare på försäljare på min telefon. På riktigt, snart kommer jag och bli så ända in i helvetes förbannad och skälla ut nästa som ringer!!

4) I morse fick några en lite utskällning av mig då jag kände att jag var den enda som fixade för dopet. Jag har ju faktiskt 2 ganska stora pojkar som skulle kunna göra ett handtag tycker jag, och kanske inte begära alldeles för mycket av sin gamla morsa. Igrå flängde jag runt och hämtade och lämnade ungar hejvilt! Husbandet behöver listor säger han. Annars vet han inte vad han ska göra! Hahaha, är inte det så typiskt karlar!?

5) Tur att det är dax på lördag…. sen ska jag vila!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KärleksMUMS på Leilas vis. I bakgr

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x