Hur badar ni?

Aaah…husbandet är hemma. Allt är bakat och klart, tyvärr så får jag nog göra en till KÄRLEKSMUMS plåt till, det verkar vara en jäkla åtgång. Inte kan man säga nej heller när man har 3 dreglande killar och 1 dreglande bebis på det (fast av andra orsaker).

Egentligen skulle jag vilja klappa till dom stenhårt på händerna, här har man stått och bakat så håret stinker drömmar och kläderna av äppelpaj. Ikväll blir det nog ett bad med tända ljus och bara få ligga och vila och inte tänka på nånting. Det där med att inte tänka på nånting var väl att ta i från tårna, det blir säkert en hel del klur. Annars så tror jag att det blir som vanligt,  halva familjen sitter inne på toaletten när jag badar, det brukar bli så av nån konstig anledning.

Får ni bada ifred????

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bullar… CHECK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x