Bilderna från dopet

Hallå och PUUUUUST!! Nu är dopet över och det känns faktiskt riktigt skönt att det är gjort. Det blir alltid så jäkla hysteriskt innan det är dax. Så är det bara.

Vi hade ett alldeles fantastiskt dop. Vi är supernöjda och så himla himla glada över den här dagen som blev jättelyckad. Dessutom blev det just sådär intimt och ledigt som vi ville att det skulle bli.

Här får få Milobebis sitt vatten på huvudet av prästen Ulf. Ulf är 80 år gammal och jobbar lite då och då fortfarande. Han har haft 4 sjukdagar på 55 års arbete som präst. Vad säger ni om det? Krutgubbe präst skulle jag säga! Han var lite skakig bara så ibland var jag lite orolig om Milobebis skulle fara i backen. Men präst Ulf är nog ganska så van och skaket störde inte honom alls.

Här är vi samlade då allihop. Från vänster har vi farbror John som sjöng så mina tårar rann. Sen är det gudmor Kattis och gudfar Andreas. Pappa husbandet, jag och så bröderna storbus. Och självklart mittpunkten of the day som skötte sig såå fint!

Min lilla plutt, allt gick så himla bra så det var inte klokt. Klart att det blir lite "trist" när man är en bebis på 6 månader och bara vill röra sig fritt men han var såå duktig säger mamma stolt!

Javisst, knäppte kort på psalmerna (som var jättefina och passande) och en fin tavla. Finast var nog ändå när John sjöng den där låter av Sarah Lövgren. Åååh, jag var inte ensam om att gråta.

Dopfesten höll på nästan fram till midnatt då vi gav upp. Vi satt ute vid ett långbord hela kvällen. Vi åt gott, fikade gott, och drack gott. Jättemysigt verkligen.

TACK ALLA som gjorde denna dag precis så fin och mysig som vi ville ha den. Milobebis fick massor med fina presenter som vi är så tacksamma för. Han med tror jag 😉

Återkommer senare med vinnaren i sminktävlingen!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 years ago

[…] Så kul det är att ha blogg alltså, HÄR hittade jag lite bilder från Milos dop för 8 år […]

Nästa inlägg

Godmorgon världen! Nu har vi vakna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x