TACK ”NENNE”!!!

Alltså allvarligt!!!

Hur rara kan människor vara egentligen??

Här sitter jag nu med tårar i ögonen och har svårt att förstå att det finns så behjärtansvärda människor. Och faktiskt människor som jag aldrig träffat, bara "pratat" med genom min blogg.

Ja, det fick vi. Av Alexandra, även kallad "Nenne"!

Hon skickade det här alldeles underbara Nallebudet till Milo, som present på hans dopdag! Det är en liten söt nalle där i med söta ängelvingar. Han är en skyddsnalle som får sprida glädje och leverera hälsningar. Det står såhär i det lilla lilla kortet.

TILL MILO på din dopdag! 2009-06-06 Må lycka och välgång följa dig genom livet! Kramar från Blogg Alexandra "Nenne"

Men allvarligt, rara rara Alexandra! Vilken fin present, jag blev så himla glad och ska genast skriva i hans lilla dopbok jag håller på att tillverka. Så kan han gå in på din blogg när du och jag är gamla kärringar och tacka dig för din otroligt fina gest! TACK ALEXANDRA, en jättestor och varm kram till dig…herregud vad du är go!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snygga gummistövlar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x