Angående vår viktminskning

Hmmm… ja det här med vikten igen då! Ska inte tjata, inte heller älta. Men jag vill ju hålla Er informerade på hur det går för oss lite då och då.

Jag slutade med Nutrilett förra veckan, min mage började säga ifrån. Jag har hela tiden sagt att jag kör så länge det känns bra, och det gjorde det inte nu. Jag fick lite magkatarrskänsla av att äta det varje måltid utom på kvällen då vi åt en GI middag. Eller snarare en LCHF middag. Vi har uteslutit alla kolhydrater när vi ätit middag.

Så nu har jag tampats lite med vad jag ska fortsätta med, jag vill ju fortsätta att gå ner i vikt och försöker hitta en metod som fungerar för mig. Jag har läst massor om det här med LCHF! Googlar man på det så hittar man huuuur mycket som helst!

Kort & Gott så är det såhär:

Husbandet fortsätter med nutrilett eftersom det fungerar kanon för honom. Han har snart tappat 10 kilo. Själv står jag ganska så still just nu. Tror det beror på förra stressveckan med dopet samt att jag slutade med nutriletten. Har ändå tänkt på vad jag ätit men inte hittat sättet (dieten) jag ska äta på. Men nu har jag det…. och jag är så glad för det. För det känns jäkligt bra. Ett sätt som jag kan köra på ett tag i. Jag har pratat om det här tidigare på bloggen men då körde vi istället igång med nutriletten.

Nu ska jag sätta igång med det här på allvar. Det som är kruxigt är morgnarna med frukost. Jag som ÄLSKAR mackor, ÄLSKAR youghurt och musli och så kaffe uppepå det. Nu har jag hittat ett jäkligt bra alternativ.

JÄTTEGOTT!!! MUMMA!!! Istället för bröd så äter man en fjärdedel av detta bröd som är så busenkelt att göra. Testa själva, det är verkligen jättegott!!

Nu tänker jag fortsätta med den här kosten ett tag. Det känns faktiskt riktigt bra. Morgonpromenaderna fortsätter men jag och husbandet klurar på att utöka träningen lite. Blir nog nån joggingtur i veckan samt lite styrekträning och kanske nån låååångpromenad en kväll i veckan.

Så, då vet ni! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Handla kanonmascara till kanonpris!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x