Denna jäkla barnvagnsdjungel!!!

Tack för härlig omtake bloggisar! Tack för ni finns.

Hörrni, ni vet ju att jag och husbandet valde en billig vagn till vår bebis när han var så liten så han hade liggvagn. Den kostade oss 1600 kr, ingenting ju. Det har märkts nu, att den var billig alltså. Den krånglar lite när man ska få upp den dessutom så har en slags spärr till ena hjulet lossnat så rätt vad de är så lossnar hjulet. Jättekul. Jag har fått nog av den billiga vagnen nu!!! Planen var ju att vi skulle lägga lite mer krut på nästa vagn som är tänkt som sittvagn.

Jag har kikat på nätet och lusläst mig igenom det här med vangar! Vilken jääääkla djungel, MY GOD!! Det känns som ett skämt, den ena har för liten sittdel men är jäkligt lätt, den andra är kanon i sittdelen och räcker till Milobebis blir 3 år men då är hjulen kassa och bromsarna strular, när sittdelen är lagom och bra nä då är sufletthelvetet för kort! Ja men ni hajjar…. fan så jobbigt!

Nu har vi kollat igenom ALLA!! Jag lovar, det är verkligen ALLA! Jag har läst om allt, jag har även läst olika forum för vagnar och vad alla känner om olika vagnar.

Vi vill ha en vagn som:

* Inte för bred (är trött på att jag vält inte bara 1 sminkställ i butikerna)
* Smidig att köra (är trött på traktorkänslan jag har nu)
* Ska klara långpromenader (givetvis då vi promenerar så hysteriskt mycket)
* Inte vara för stötig (Milobebis ska ha en skön färd eftersom vi promenerar så mycket)
* Ska vara relativt stor i sittdelen så den räcker ett tag (vill inte att Milo ska vara dryga året när den är för liten)
* Relativt stor varukorg (jag går ofta o handlar här vid vår lokala affär)
*
Fullt liggläge (Milobebis älskar o sova i vagnen)

Japp…. och den som är närmast detta är en Urban Jungle swift som är en lite mindre variant av vanliga Mountain Buggy Urban Jungle! Den är 3 hjulig vilket jag varit en STOR motståndare till tidigare eftersom de ska vara så ostabila. Men efter att ha läst alla dessa forum med personer som äger dessa vagnar så är jag övertygad om att de INTE är ostabila! Dom är KANON enligt de flesta!!

Idag ska jag och Sandra en kompis åka till Babyland i västerås och kika på vagnar, tror inte dom har just den men jag är öppen för allt. Jag tror dessutom att jag ska testa lite innan jag bestämmer mig! Jag är övertygad om att de flesta vagnar jag kommer prova idag är bättre än den vi har. 🙂

Dessa har vi kikat på, få se vilken det till slut blir. Jag hoppas på att de ska ha nå utgående -08 vagnar, de brukar ju rasa i pris då. Såhär ligger 09:orna i pris just nu:

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saknar pojkarna idag…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x