Den goda LCHF pizzan!!!

Igår testade vi då att göra LCHF pizza, suuupergott!! Det var nästan svårt att tro att vi inte hade en vanlig pizzabotten. Den var grymt god verkligen. Enkel och göra oxå. Inget knådande på en deg eller nåt sånt jobbigt. Husbandet hade väldigt svårt att tro att det skulle bli en pizza slutligen men han blev överbevisad.

Känns jäkligt bra….

I morse blev det en härlig frukost. Jag kan säga det nu när jag har mitt nötbröd. Igår gjorde jag några så jag har. Frukosten bestod av 2 st nötbröd, naturell youghurt med krossade mandlar, lite kokosflingor och krossade solroskärnor. Sen en kopp the! MUMMA!

Snart dax för Mellis!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på UNDERBART DOFTANDE schampo!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x