Är du lika sugen på en sista minuten som jag??

Ja då var den hemska regninga dagen till ända. Pratar om skolavslutningen, det var ju uppehåll så länge själva avlsutningen höll på tack o lov men senare var det som om himlen öppnade sig och pissade ner oss hela eftermiddagen och kvällen!

Tänk om man hade en liten resebuffert för trist väder, den bufferten skulle eka tom nu och ligga på Fritidsresors konto. Fyyy faaan, det är sällan jag är såhär less på ett väder, men nu är jag fanimig så FED UP på detta!

Ni som kan avvara några tusen spänn och kan åka på onsdag eller torsdag nästa vecka kan ju boka en sista minuten!

Själv så ska jag städa nu! Sen blir det en tur till västerås, husbandet vill ha hantlar! YEEEAH!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är det sommarlov!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x