Sommarlov…

Ja, ni minns väl att jag satt här och deppade i måndags förra veckan. Idag är det måndag igen och idag deppar man inte. Nehej, pojkarna kommer idag. Jag håller som bäst på att bädda rent i deras sängar, fjantig som man är så smörar man med favoritlakanen. Elliot har sitt häst-set och Thedde sitt döskalle-set.

Det är första sommarlovsveckan och av erfarenhet vet jag att det brukar vara lite sådär hysteriskt den första vekcan för då ska man göra allt det där man längtat så mycket efter. Elliot har redan ringt och berättat att han åker till stallet och kommer att vara där hela dagen.

"MAAAATSÄÄÄÄCK" hinner jag bara säga så är han redan på väg!

Thedde har inte ringt än. Få se vad han kommer med, troligen kommer dom inte hem förrän senare i eftermiddag.

Jag minns faktiskt just dessa första dagar man hade på sitt sommarlov, helt galet underbart var det. Man kunde liksom inte tro att man hade 10 veckor ledigt! Det hade man ju då, nu är det 8 veckor. På 10 veckor hinner man mycket. Växa några cm. Få lite längre hår, bli lite brunare. Så var det alltid, alltid nån som vuxit till oigenkännlighet eller fått 45 i skostorlek. Ja, killarna alltså…stackars om det var en tjej som haft 45 i skor.

Japp, nu gäller det att planera. Jag skulle gärna vilja ha lite fint väder så kan nog jag o grabbarna komma på massa mysigt att göra framöver.

Vad ska ni hitta på??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Drömmer om Victoria´s Secret

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x