Midsommarafton i bilder!

God förmiddag!

Ja då var midsommarafton 2009 över. TREVLIGT som tusan i vanlig ordning.

Det blev först en härlig sill-lunch. Barnen blev sen hämtade av traktorn som körde dom till dansbanan. Vi vuxna tog en promenad. En mysig solig promenad. Jag älskar dessa små grusvägar som ringlar sig i lummiga skogspartier. Den här ön är ASMYSIG. Jag har firat midsommar på den här ön i många många år. Åren innan barnen föddes var lite annorlundare. Om man säger såhär…. "Vadå??? Var det någon som mindes midsommarafton?" Men kul var det… wihoo.

Nuförtiden är jag dom där mammorna man kikade lite nyfiket på som ung. Sen röck man påå axlarna och tänkte "Shit vad jobbigt med unge." 🙂 Nu är jag där…. o så tänker jag "Shit vad bakis hon ska va imorn!"

Det började som sagt med askalas väder. Vi köpte reselotter, vinlotter och barnlotter. Fikade och så dansades det runt midsommarstången. Solen sken och allt var på topp.

Fiiiiii faaaaaaaaaaaan!!! På riktigt, det var ett SKÄMT! Det öste ner. Vi försökte ta skydd under ett stort träd MED paraplyet i högsta hugg men inte fan hjälpte det. MY GOD. Jag fick ta av mig gladiatorsandalerna som jag mest halkade omkring i. Elliot var förtvivlad och oroade sig över hur mycket mamma frös om fötterna. Neeej, det vavr verkligen hemskt. Till slut så ……

Vi hann och njuta av vädret ändå. Det sprack upp igen och vi fick fika i solen. LCHF MY AAASSS den här dagen, jag åt ALLT. Husbandet med och vi har njuuutit i fulla drag! Färsk potatis, potatissallad, bullar, vitlöksbröd…MUMMA!

Sen blev det midsommarfest hos Milobebis gudmor och gudfar Kattis o Bejne! Ååååh vad naaajs det var. Kubb, äta, dricka lite gott och så härliga människor omrkring sig. Det kan inte bli bättre! Vid halv 12 gick vi hem. Milobebis sovande i vagnen och 2 pigga ungar som tyckte vi hade haft en alldeles perfekt dag. Det värmer i hjärtat. När ALLA är glada och nöjda!

Hoppas ni alla hade en fin midsommarafton!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Trevlig midsommar till alla läsare!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x