Nytvättad tvätt som torkat ute!

I helgen köpte vi en cykelsadel till vår Milobebis. Nu har vi då varit ute och cyklat ett par gånger i helgen. Han sitter tyst som en mus i bak och bara tittar. Det ser ut som han stortrivs!! Jag tycker fortfarande att det är lite otäckt att cykla ensam med honom eftersom jag inte har nån koll bakåt. Rätt vad det är så sitter liksom hjälmen i ansiktet på honom eller nåt. Så nån dag till kanske vi cyklar i samlad trupp! 

Sen har jag ju som sagt fixat lite i trädgården. 

Märks att jag gillar en speciell sort va….

Aja, nu ska jag hänga ut lite tvätt, finns det nåt som luktar så jäkla gott??? Tror inte det…tänk er att lägga sig i ett svalt rum med nytvättade lakan som torkat ute? SÅÅ NAJS!! Tills man typ hittar en spindel mellan skinkorna som hängt med in efter ute-torken! IIIIHHHH!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Louboutin, budget eller lyx?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x