Hjälp! Ska jag klippa lugg?

Egentligen blir jag så jäkla förbannad på mig själv att jag är här igen!!!! Jag lovade mig själv sist att jag ALDRIG mer skulle klippa lugg! Jag sa t.o.m till husbandet att klappa till mig på käften om jag började prata om lugg igen.

Nu är det sommar, förändringens tid känner jag. Jag är lite sugen på luggen jag har till vänster på bilden, en lite längre typ av lugg som man kan gömma in i resten av håret om man nu ruttnar på den. Men frågan är??? Blir det som det blivit förr? Att jag lessnar ur och vill ha min långa lugg tillbaka? Troligen, men vafan. Ska man se likadan ut för resten av sitt liv eller? Nina 75 år, samma frippa som de senaste 40 åren, kul brud?!

Man måste ju våga och man måste ju förändra. Det är ju bara ett hår…som dessutom växer!

Hmm, detta tål att kluras på. Vad tycker du??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon fast KLOCKAN är 5!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x