R.I.P Michael Jackson!!!

Det är verkligen med stor sorg i hjärtat jag skriver  att en av mina största idoler i livet ikväll dött av en hjärtattack! Han har varit min största IDOL nånsin. Jag köpte biljett till hans konsert i Göteborg nångång på 80 -talet. Mamma tyckte jag var för ung och fick inte åka på konserten, biljetten ligger fortfarande nånstans bland mina minnen från förr.

Hörrni, hur mycket spelar nånting nån roll vad gäller honom mer?

* Att han opererat sönder sig??
* Att han blekt sin hy???
* Att han köpte ett tivoli???

Vad spelar det för roll nu?? Varför bryr man sig om sånt egentligen… o hur mycket kvittar det att han är blekt sig eller vafan han nu gjort nu när han huxflux gått bort?!?! Allvarligt, när det handlar om liv och död i största allmänhet försvinner alla såna här funderingar.

Han kommer i alla fall ALLTID att vara en av mina största idoler EVER!!!

R.I.P Michael, finns ingen, INGEN som kunde dansa, eller göra hits som du!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Paolo leder Robinson!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x