ANNONS

Hamnfesten i bilder!

/

Wohoooo…

..här njuter man av mammaledigheten för fullt. Vi packar bilen med fika, filtar, solskydd och ungar och beger oss ut till stranden. Här hemma går det inte att vara, det är som en gryta och där kan framförallt inte Milobebis vara så vi invaderar stränderna! 🙂

Helgen blev kanon ur alla perspektiv. Jag hade så in i helskotta roligt i lördags, jag ääälskar tjejfester. Vi körde ju på med det däringa ölspelet dåra, ett förjäklans bra spel om man vill att alla ska nå samma nivå fort! 😉 Det gjorde vi, skitakul såklart!

Neee….nu ska jag lägga mig på soffan och kolla "The 40 year old virgin", om ni inte har sett den så kolla!! Haha, en av de roligaste filmer jag vet!

Vi hörs! Imorn återkommer jag med vinnaren i taveltävlingen!

Puss

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00