ANNONS

Mysa soffan

/

Igår kväll ganska så sent låg jag och Elliot i soffan. Jag kollade på film och han låg och pratade med mig. En ganska vanlig combo hemma hos oss. Vi kvinnor är väl någorlunda finurliga sådär så vi kan hänga med i filmen och en konversation med en 10 åring samtidigt.

"Mamma, du är så mysig!" säger Elliot plötsligt.

"Vad gullig du är hjärtat, du oxå!" svarade jag.

"Du är så mysig och ligga bredvid" fortsätter han.

"Mmm, du me" svarar jag.

"Faktiskt på riktigt så får jag känslan av att jag vill äta upp dig" ler han och säger.

HJÄRTAT SMÄLTER! Älskade unge vad jag älskar dig!!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00