Värsta bästa nagellacket!

Jag ÄLSKAR ju som sagt det här med snygga naglar på sommaren! Jag har ALLTID målade tånaglar på sommaren, eller hela året faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig. Jag letar alltid efter nya favvolack. Just nu har jag NIVEAS som favvo. Sen sprang jag på det här.

Tydligen så använder en hel hög kändisar detta nagellack och har det som stor favorit. Eva Longoria, Mischa Barton, Kelly Clarkson, Avril Lavigne för att nämna några. Det finns en hel hög med olika färger i alla möjliga nyanser.

Jag hittade det på nätet och det är t.o.m jäkligt billigt. China Glaze är ett av USA:s största salongsmärke inom nagellack och nagelvård! Det går att beställa på eleven, kostar 98 spänn!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

TJEJMILEN 61 dagar kvar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x