Poolbad är hääärligt!

Igår var vi hemma hos Sandra med mammagruppen, det blev ett ganska så stort bortfall men huvudsaken att vi är några som ser till att ses! Igår var ju…. inte helt oväntat en av åretsw varmaste dagar! Sandra hade tjackat pool till de små. O där satt dom och plaska om vartannat!

En jättemysig eftermiddag blev det! Glad att jag har så många härliga tjejer i min f.d mammagrupp. Sånt där har man ju hört om, en del hamnar ju bland riktiga ragator som dom inte alls kommer överens med, det gjorde inte jag som tur va!

Nehepp, nu väntar hemmasysslor och förhoppningsvis nåt trevligt umgänge på eftermiddagen! Vi behöver ut i skuggan och gärna där det kanske kan blåsa en yttepytte sekundmeter!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Detta med golf!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x