Semestern spikad!

Jahapp…jag har ju glömt att berätta att vi nu spikat denna sommarsemester. Semestrarna går ju helt och hållet ut på att få en 10 och en 13 åring nöjda. Förra året blev det en maratonresa till Skara Sommarland, Liseberg och High Chaparral. Gick kanon och ungarna var supernöjda. Själv var jag gravid = flodko, och tyckte nog det mesta var jobbigt. Men, ska säga att det gick över all förväntan, trodde de skulle bli värre faktiskt. Såhär i efterhand tycker vi alla att allt var helt kanon!!!

I år tänkte vi att vi kör stenhårt på vattenland!

Hade aldrig hört talas om Sunne vattenland men efter allt jag läst och kollat upp verkar det vara riktigt bra!!! Kika gärna in

Där blir vi nog oxå 2 nätter! Har många vänner som varit där med sina familjer och alla är rörande överens, det är KANON. Kolla in själv! Sedan får vi se om vi hittar nåt schysst campingställe med fin strand på vägen, då kanske vi stannar till där oxå!

Det blir nog kanon det här serru, vi åker på onsdag, 15:e och kommer hem på söndagen. Husbandet tog några extradagar för att sedan ta riktig semester från den 3:e augusti!

NU må VÄDERGUDARNA vara med oss, annars är jag rädd att ni kommer få läsa en rätt förbannad blogg!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Drömmar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x