Höj ditt humör!

Nu när det är semestertider så brukar ju det vara en stoooor orsak till lite munhugg med sin älskade. Kanske inte så LITE heller i vissa fall. Man är ovan att leva tillsammans 24/7 och irritationsmomenten blir fler och fler. Vi åker imorgon och det är bäddat för lite kaos, tjafs, utbuktande ådror, huvudvärk och finnhumör!

Eftersom jag redan är inne på det här med att må bra så tänkte jag fortsätta! Det mesta taget ur en cosmopolitan.

HÖJ DITT HUMÖR!

* SJUNG EN MELODI
En studie från University of London visar att bara 5 minuters sång kan höja ditt humör. Sjung i duschen, bilen, tunnelbanan (?), jobbet, ICA kön eller varhelst det känns bra. Jag sjunger typ jämt. Vår granne sa igår: "Ni kommer nog få ett musikaliskt barn."
"Jasså" sa jag. "Ja jag hör dig sjunga så mycket!" OKEEEEEEEEJ… då hör alltså grannaran oxå. Skitsamma…. jag gillar och sjunga och ska tydligen fortsätta med det då vad de verkar!

* BLI EN SOLSTRÅLE
Solen påverkar våra må-bra hormoner, t ex serotonin, vilket gör dig gladare. En promenad i solen på lunchen, en fika ute, en lunch ute, eller bara vara ute och andas sol en stund gör att du blir piggare och gladare.

* SKRIV AV DIG
Grattis alla bloggare, vi borde må liite bättre än dom som inte bloggar. Forskning visar nämligen att Den som regelbundet skriver ner sina känslor och tankar mår psykiskt och fysiskt bättre!

* LÄR DIG TA EN KOMPLIMANG
Att kunna ge och ta komplimanger ökar DIN självkänsla visar en engelsk forskningsstudie. Nästa gång någon säger nåt fint, säg TACK och påminn Dig själv om komplimangen läääänge!

* UTNYTTJA LÅGKONJUKTUREN
Experter menar att lågkonjukturen , som kan få oss att känna oss osäkra, boostar hormonet dopamin i hjärnan. Det i sin tur boostar testosteronet, som i sin tur får dig att vilja ha mer sex!!

* MOTION
Sen jag började med mina morgonpromenader så sover jag mycket bättre! Jag är MYCKET piggare, orkar vara vaken längre på kvällarna vilket såklart genererar en gladare gubbe här hemma. Tycker att min PMS kanske har blivit liiite bättre! Tycker oxå att min mensvärk typ försvunnit. Sen ger ju motion så himla himla mycket mer som jag knappt orkar räkna upp. Men… en sak är säker. Jag kommer försöka fortsätta med mina promenader för alltid!

Jag har hittat lite övningar man kan göra efter sin promenad/joggingtur! Då kanske man får lite fastare AS… bort med gäddhänget och lite fastare bröst!

Javisst…. HALLELUJA…nu startar vi lite nya liv va? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tänderna ploppar fram!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x