Vem är du???

ATT JAG ÄR!!

Ibland funderar jag på vilka det är som läser min blogg. Det är lite roligt för det har kommit fram fler och fler den senaste tiden som berättar att dom läser min blogg men kommenterar aldrig. Å jag som tycker kommentarer är såååå roooligt!!Sen ser jag ju på besöksstatistiken att ni ju är en hel del läsare därute!

Så idag när jag läste min vän Agnieszkas blogg så tänkte jag att jag gör som hon. Jag frågar rakt ut….vilka är ni som läser min blogg! Många av er vet jag ju redan….men det är väldans många jag inte vet nåt om! Så kom igen nu….ge mig det som en  liten sommarpresent, tala om vem just DU är! Jag skulle bli så glad! Även Dig som jag redan vet…skriv Du med!

Det jag skulle vilja veta är:

* Vem ( är du man/kvinna….kanske rentav ditt namn)
* Ålder (jätteintressant att se vilken ålder det är på Dig som läser)
* Bor (i vilken stad, eller län kanske räcker om man vill vara lite anonym!) 🙂
* Hur länge (har Du stått ut med att läsa min blogg?) 🙂
* Vad gillar Du att läsa om här på bloggen?

Tack på förhand.

Nu måste jag börja packa på allvar. Husbandet är och hämtar HUSBILEN nu! Imorn åker vi….

PUSS // Niinis

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Uppmärksamhet…på ett eller annat sätt!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x