Sunne….här är vi nu!

Godmorgon!

Gäääsp… är det inte på semstern man ska vara pigg? Jag e trött som en gammal tant. Påsar under ögonen och så känner jag mig lite halvhängig sådär. Suck. Men det började ju redan innan, jag nyser 597 gånger per dag typ. Aja, skit i det! Bryter det ut nå skit så c´mon bara… här ska firas semester anyway! Natten har vart helt OK! Milobebis är en TAIKON som sin mamma och pappa och diggar det här med husbilssemester. Han har sovit som en stock inatt och vaknade ordentligt första gången kl 5 i morse!

Det började med en kaosartad morgon med packning hit, packning dit och slutligen in i bilen med allt och iväg!

…gick ju kanon den! Milobebis ledsna på slutet men till slut somnade han och när vi var framme så vaknade han. Perfekt… Grabbarna kolla på film, jag sjöng för Milobebis i typ 20 mil och så truckdriver husbandet som satt med bar överkropp och ratta husbil!

När Milo väl sov sina lurar så satt jag rakt upp och ner och glodde, ganska så skönt. Jag har svårt att koppla av och sova, så fort det skumpar till eller om husbandet rattar åt nåt håll så vaknar jag till och blir livrädd så jag brukar skita i o slagga i bilen!

….. men sen blev det lite trist!!

Jag hade maraton i grimaser, lite skönt tidsfördriv sådär. Vilken tyckte Du var bäst???

När vi kom fram så riggade vi i ordning uteplatsen, brassade i ordning lite baconröra till käk och åt ute. Mysigt som tusan. Nåt som var lite halvtrist…. eller typ RÅTRIST var att våra rapporter på närvaro i innebandyn skulle vara inne senast igår. Så då fick jag sitta och pula med det till halv tolv inatt. SNARK..men man får skylla sig själv när man lämnar sånt till sista minuten.

Sen blev det i alla fall liiite mys innan vi somnade för natten!

I morse var vi på vår dagliga morgonpromenix, jag glömde mina skor hemma (JÄÄÄVLA PUCKO) så jag fick låna Theddes Lacoste skor istället. Om jag säger såhär…snygga o allt men det är fan inga promenadskor. Skitaont i ryggen nu bara för det. Imorn ska jag nog gå i mina foppisar, jag tror att det kan vara lite bättre! O sen är det tur man inte känner folk här för fy fan så fula dom är. Men sköna… äkta camping pissetofflor är det!

Alltså, på den här morgonpromenaden fick jag ju se ett och annat. Eftersom vi går så tidigt så sover ju de flesta fortfarande. Men, på riktigt, vilka FLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSCH campare det finns här. De flesta är från Norge oxå. Det här ligger ju inte så långt från Norge vettni. Dom har ALLT på sin lilla camping tomt. Dom har riggat upp en altan, alltså byggt en i riktigt virke! Dom har möbler, blomarrangemang, vitrinskåp (!!!), TV, soffa, gasolgrill, cykelställ, cyklar, jätteparasoll. YOU NAME IT! Dom är helt galna, jag var ju bara tvungen att knäppa bilder på det här så ni får se.

Sådärja… nu är det full fart här runt omkring mig. Det köps åkband och byts om till badkläder för fulla muggar här så jag måste sluta nu!

Senare ikväll så kommer husbandet att få "gästblogga" här på min blogg! Hihi, det ska bli roligt tycker jag!

Puss på er and laaater!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ZzzZZzzZZ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x