Jag måste ge mig….

Jag kom inte undan, min tand behöver en rotfyllning. Huuuuuuuuuu 🙁 Jag är som vanligt livrädd och jag känner hur all min energi bara sprutar ur nu! Jag fick en tid kl 11 nu på förmiddagen. Halv 3 inatt vaknade jag av att det kändes som ena min kind och hela mitt huvud skulle explodera, jag ger mig…. jag kommer inte undan! Tanden måste fixas.

Men, då kanske jag äntligen kan tugga på den sidan igen, även fast jag lagat tanden så har det inte gått. Det har vart så ömt och känts så obehagligt så det har vart helt uteslutet. Vi får se…. huuu!

Jävla tandjävlar, jag har haft riktiga problem med 4 av mina tänder. Visdomständerna i början på 90 talet, men det löset sig med dom när de fick växa upp. O så dom här jag nu brottats med i några år. Det är tuggtänder i underkäken, det är exakt samma tand på båda sidorna och hålet har liksom blivit till på exakt samma sätt. Ett jättehål innan man ens hann reagera. Och sen har båda gått såhär långt oxå, bara för att jag varit så jävla skiträdd.

Aja, wish me luck! 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smink?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x