Dumma tänder!

Hmmm…. idag är vi bara hemma!

Vi skulle åkt till IKEA men Milobebis är inte på humör alls, hans ena framtand är på väg och det verkar som den bråkar lite. Igår syntes den helt och hållet, idag är han alldeles svullen så tanden inte ens syns längre. Han är jätteledsen stundtals och verkar ha ont. Han har fått en supp i rumpen så jag hoppas han blir bättre snart… lilla lilla plutten vad det ska vara jobbigt med dom där jäkla tänderna! BLÄÄÄÄÄ FÖR DOM! Men mäkta fin är man fast man har ont i tanden. igår fick han det här setet av sin gudmor och gudfar Kattis & Beijne! Linnet och shortsen blir det nån dag när det är fint väder….. mössan han vi redan haft på oss på morgonpromenaden.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ansiktsmasker

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x