FITTKNIP?!

Hörrni ni där ute som blivit mammor? Ni andra med för den delen….
Hur är det med slidmuskulaturen? Ja… alltså anledningen till att jag undrar är att jag ju som ni vet nu fött 3 ungar. Jag ska, efter att jag diskuterat en sak, återgå till det jag ville komma till i det här inlägget, nämligen era träningsvanor! Ska börja med en annan sak först!

Det som slår mig är att det fortfarande, år 2009, finns tölpar som tror att smulan för alltid kommer att bli en stor GYMPASAL efter att man fött barn. Att den liksom gapar som ett stort hål efter en förlossning. Okej om man för 30 miljoner år sen inte riktigt visste smulans töjbarhet och förmågan att dra ihop sig igen, men idag??
Tänk vad jobbigt det skulle vara att hitta trosor till ett stort gapande smulhål? Alla trosor skulle ju liksom "ramla" in i det där hålet. För att inte snacka om sex? Kastar man liksom in trumpinnen i den där gigantiska gympasalen och chansar på o nudda väggarna eller hur skulle det gå till? Skulle det vara så kan man ju lika gärna skita i´t. Det skulle vara GYNATT MED SEX för alla nyblivna morsor.

Men ärligt alltså, det FINNS dom som tror att den blir totalt förbrukad. Förbrukad är ju i o f s helt sant att den blir med kanske inte riktigt så jätteförbrukad. Det har ju kommit ut ett barn ur hålet så att säga,  det spelar ingen roll om det var 1 eller 77 år sen du födde barnet, det har kommit ut ett barn. Det finns inget som heter att bli en förstagångsföderska igen. En del myter säger att man 7 år efter en förslossning klassas som förstagångsföderska igen. Jag har nämligen frågat om detta och det stämmer INTE! Det finns alltid ett ärr i livmodern efter en förlossning lika mycket som en smula visar att den fött ett barn. Mer eller mindre. Jag tror inte att man med blotta ögat liksom ser att "WOHOOOOO…. här vare gott om plats!" Det är de sakkunniga som kan se det.

Så, jag skulle bli glad om det någonstans i skolläran sades att ett smulhål inte förblir ett öppet gapande hål utan är så smidigt och bra genomtänkt att det faktiskt drar ihop sig igen. Oftast till det där tajta vanliga hålet det var innan. Dessutom gör det de nog garanterat om man sköter sin smulträning. Vilket leder in mig på det jag skulle prata om – SMULTRÄNING, FITTKNIP, BÄCKENMUSKULATURTRÄNING – you name it!

FRÅGA:
 Tränar ni smulan?
Jag trodde förut att det bara gällde kvinnor som fött barn, men fick av en klok gynekolog veta att det ju helst ska börjas tränas när man fyllt 25. Ungar eller ej!

Själv tycker jag att det här med smulträning inte är nån höjdare. Alltså, jag har svårt att göra såna knipisar på bussen som många gynekologer nämner. För det första åker jag aldrig buss! 🙂 För det andra tycker jag att det syns på mig när jag kniper, det säger t.o.m husbandet. Ansiktet får ett speciellt uttryck säger han. Så, att tro att man sitter i godan ro och kniper men att nån jävel bredvid ser att jag sitter och kniper är väl inte så kul.

Jag har 2 historier om det här med smulträning.

Historia 1:
Jag har en väninna som är värdsmästare i smulträning! Jag ljuger inte utan jag tror på riktigt att hon skulle vinna OS i fittknip om hon ställde upp. När jag fick Thedde så var hon riktigt noga med att poängtera detta med smulträning för mig. Du måste köpa kulor, du måste träna varje dag, du beställer dom på apoteket, hon gick på som en fittknips-proffessor! Jag gick till apoteket och köpte dessa kulor, det fanns 2 olika tyngder. Jag tog de tyngsta för att vara säker på att min smula tajtade ihop sig igen. Kulorna var typ lite mindre än en golfboll med en fiskelina fäst som en ögla vid den. Man skulle göra uthållighetsträningar och styrketräningar med sin smula. FITTSTYRKETRÄNING.
Man skulle ligga på rygg och dra i snörena och hålla emot och så skulle man bara gå omkring hemma med kulan därinne under 20 minuter upp till en timma. Styrketräningen gick bra även om jag faktiskt tyckte det varlite sådär snuskigt och ligga och dra i ett snöre som kom ut från smulan. Uthållgihetsträningen gick inte så jättebra. Jag glömde kulan kvar under en hel dag. I duschen på kvällen märkte jag att snöret var kvar. Jag hade träningsvärk i smulan och i livmodern i flera dagar efteråt.

Historia 2:
Min väninna, ja OS medaljören i fittknips bruttan ni vet. Hon har oxå 3 barn. Hon tränar febrilt med både vanliga knip och med sina kulor. Hon får perioder när hon ligger i hårdträning. Då snackar vi kulträning flera dagar i veckan ibland fler gånger per dag. Vi har diskuterat hennes träning några gånger och det slutar alltid med att jag känner att jag har en GYMPASAL och hon en ingång i size med ett hårstrå! VIRGIN HOLE! Då blir jag duktig ett tag och tränar jag med men sen glömmer man av det igen. I alla fall. Hon träffade en ny kille och fittknipstränigen var värre än någonsin. En dag löpte hon t.o.m på bandet med en kula inne och fick ett telefonsamtal som gjorde att hon avbröt sin träning. Hon duschade, lagade mat till sin nya kärlek och sen blev det ju givetvis lite rjaraj då barnen hennes var hos pappan. Morgonen efter satte hon sig på toaletten och kände att hon hade ont upp i smulan. "MY GOOOOOOOOOOD" hon kom på att hon glömt kulan inne. Hon hade alltså haft den inne sen igår på mogonen, 24 timmar. Dessutom hade de haft sex med kulan inne. Hon greps av fetpanik, satte sig på huk och försökte krysta ut kulan. NOPE, den satt som berget själv. Efter en halvitmmes dragkamo med kulan ringde hon sjukvårdsuppslysningen. Det blev ett besök till akuten där hon fick muskelavslappnande och till slut kunde kulan plockas ut som hade satt sig låååångt upp i pullan! Efter allt detta så har hon även fått vidga sitt urinrör som blivit för tajt så hon har haft massa urinvägsinfektioner som följd av att allt kiss inte kommer ut.
Om jag säger såhär, hon tränar inte på samma sätt längre. Farbror doktorn fick säga till på skarpen att så vältränad SKA man inte vara! Konstigt att hon inte knipsat av snoppen på sin karl än??! 🙂

Sååå, lagom är bäst! Jag har hört att en orgasm per dag skulle vara tillräcklig träning för bäckenbotten. Kanske ett trevligare sätt att träna smulan på oxå…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

BOOSTA SOVRUMMET

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x