Saker att irritera sig på under semestern!

Såhär i semestertider är det väl jättehärligt, men det är samtidigt mycket att irritera sig på därute. Kanske skönt att ha detta i åtanke när hösten sluter sitt friska kalla väder omkring oss.
Vi, som precis varit på semester, har ju sett mycket av det där som man liksom nästan kryper ur skinnet av!

SAKER ATT IRRITERA SIG PÅ UNDER SEMESTER!

* VÄDRET
Jag börjar med det för de ligger ju på allas läppar, ALLTID! "Huuu, nu är det varmt, ojoj…. det skulle sitta fint med lite regn" flåsar min granne. Eller "Fyy faaan, att det bara orkar regna så mycket?" säger min andra granne. "Typiskt att man sätter semestern när det är sämst väder!" säger den glada semesterfiraren! Vi irriterar oss på vädret hur det än är JU, vi är liksom aldrig nöjda.

* IDIOTER
Nu när vi var borta så hade vi fått Milobebis att somna efter många om och men, solen gassade och vi trånade efter att få ligga på filten en liten liten stund, känna solens strålar mot våra blekfeta kroppar ynka tio minuter… Då kommer raggarBritta från Lycksele liksom. Hon har en urtvättad blå bikini med lite för stora bikinibyxor så dom fladdrar lite över hennes stjärt. Hon har en cigg i mungipan, sönderfärgat svintohår och så ställer hon sig precis vid Milobebis vagn och skriker: "Kooooom nuuuu Mooonicaaaa!" Japp, TACK FÖR DEN SVINTOBRITTA! Vår bebis vaknar och vi kan se oss i ärslet eftger någon sol nåt mer på den här semestern! Så fattigt har den ju faktiskt visat sig! Var det längesen SVINTOBRITTA fick barn så hon har glömt hur det var när man var småbarnsförälder? Eller bara skiter hon i att respektera småbarnsföräldrar? Jag kan då rakt säga att jag, även fast det var 13 år sen jag fick bebis och Milo inte var född, INTE ställde mig och bröla precis bredvid en sovande bebis i vagn. JÄVLA SKITBRITTA!!!

* SUPERSEMESTRARE
Medelålders….. hmm, OOPS, är jag i medelåldern? Skitsamma, dom är i alla fall lite äldre än mig. Dom är, låt oss säga, i 45 årsåldern. Barnen är i tonåren eller mindre beroende på hur sent i livet dom valt att skaffa barn. Dom invaderar stränder, vattenland, campingar och andra trevliga ställen med sitt världsvana "Nu kommer vi med hela vårt konkarong av solstolar, frysväskor, foppatofflor och arroganta sätt" människor. Dom lägger sig på en plätt som är mindre än en bröstvårta, dom liksom KNÖKAR sig ner eftersom dom tror att dom har mer förtur än andra människor. Dom ställer sig på andras handdukar för att kunna lägga ut sin egen. Dom sätter sin brassestol precis där dom själva tycker att den ska stå, sen skiter dom i att han bakom får skugga på halva kroppen. Sen har de oftast mage att liksom blänga snett på en för att man råkar ligga för nära.

* TRÄNGARE
Hit hör oftast det lite äldre. Dom är inte som andra dumsnälla svenskar och väntar på sin tur. Nej, dom tycker att dom levt lite för länge för att respektera att en som är yngre faktiskt köat lite längre. Dom tycker att dom inte ska behöva köa överhuvudtaget faktiskt. Det spelar ingen roll om personen i fråga som står före i kön är ett litet barn…. det skiter dom här trängarna i, dom ignorerar även små barn bara dom slipper köa så länge. Det här är nåt som får mig att brinna totalt. Det slåt totalt stopp i hela skallen på mig och jag skulle (och jag kommer inte att tveka nästa gång) ställa till en jävla scen angående detta!

jAHAPP…då var jag irriterad nog så jag måste avsluta det här inlägget nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

PO.P har svidat om till UNISEX!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x