Helgen är över igen….

Ok, nu ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg här. Jag är skittrött, har fortfarande ont i min tand och börjar känna mig skapligt jäkla trött på den skiten. Dessutom har husbandet och jag låtsasbrottats vilket medfört att jag knäckt till nacken som FAAAN och det gör ONT som HELVETET själv! Nu känner jag att jag börjar få ont i halsen oxå så svininfluensan har väl kommit och tagit mig eller nåt….

Skitsamma…. man är en gammal kärring, då har man ont överallt.

I lördags var vi och "jobbade" på svärisarnas och husbandets mosters loppis. Vi hade lite besökare, det här stället ligger helt underbart fint till. Ett fantastiskt ställe att bo på… det är husbandet moster med man som bor på det här stället.

Grannarna därute har en katt som dom tror blivit till på ett lite konstigare sätt. Ni vet när katter som inte borde para sig med varandra gör det ändå. Från den här kullen, som var 5 från början, så dog 3 katter direkt efter födseln, 1 var normal som tyvärr blivit överkörd och så den här kissen. Han har jättesvårt att gå rakt, han beter sig som en katt som precis vaknat upp efter att ha varit sövd. Jag filmade den här snutten och sen grät jag som ett barn, jag tyckte så synd om honom. Men, som husbandet sa, han vet inget annat. Han har levt i många år och alltid varit såhär, då kändes det lite bättre!

Jag har haft finbesök under helgen oxå….

En barndomsvän till mig och hans familj var här och hälsade på! Sååå härligt och få ses lite när det är långt mellan varven!! Dom har 2 barn varav den minsta, lilla Liam, är en månad yngre än Milobebis. Jättesöta ungar har dom, den äldsta, Noel, blev jättebra polers med husbandet. Och höra en liten fyraåring snacka Helsingborgsmål måste vara bland det charmigaste av allt!

Nu gnäller Milobebis, måste underhålla honom lite.

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ZzzZZZzzZZZz…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x