AJ och TACK!

Godmorgon och än en gång….

TACK FÖR SUPPORT OCH STÖD! Blir otroligt glad att jag har min blogg, här hämtar man faktiskt styrka såna dagar som igår. Ni ger mig den styrkan! Idag känns det lite bättre, jag grubblar såklart litegrand på morgondagen. Kommer det att gå eller inte? Kommer jag banga än en gång, och vad kommer det att innebära för min tand? Sövas ner och plocka ut den eller vadå? Kan säga att jag knappt tänker på pengarna, eller det gör jag ju såklart. MEN, just nu är detta så överväldigande så jag orkar inte tänka på pengarna oxå! Igår blev det gratis by the way, tandläkaren ville inte ha nåt för igår! Det var ju najs faktiskt.

Nog om det….i alla fall för en stund!

Idag ska vi åka till grönan med ungarna! Det är "typ" sista veckan med sommarlov, i alla fall näst sista hemma hos oss. Vi fick ett så jäkla bra häfte som kallas artisthäftet med massa gratisbiljetter till allt möjligt, inträde, karuseller coh femkamp! Så Milobebis åker till sin farfar och farmor och vi tar de stora pojkarna och drar dit. Husbandet jobbar till 11 sen drar vi….

Tveksamt om jag åker nå karuseller, jag känner mig mör i hela kroppen och har ju fortfarande ont! THANK GOD för IPREN och ALVEDON! De är mina bästa vänner just nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag klarade det INTE!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x