Snart dax för MADONNA!

Tänk att alla dessa månader redan gått, jag fick ju biljetter i februari liksom. Då tänkte jag att det var evigheter kvar till det var dax för konserten på Ullevi. Nu är det 8 dagar kvar, nästa helg drar vi dit. Jag och husbandet. Hårdrockshusbandet ska kolla lite Madonna och han tycker det ska bli skitkul. Det är bra att han är ombytlig vad gäller musik.

Jag läste hennes låtlista och rös ända ut i tårna. Äntligen ska jag få se denna IKON. Vi har sittplatser, Ni vet att gamla kärringar vill ha det så bekvämt som möjligt 😉 Halva vår byhåla ska åka på det här så vi kommer nog vara en del därnere, husbandet och jag bor på hotell en natt. Tanken från början var nog att vi skulle bo 2 nätter… men näää, det pallar vi inte. Vara ifrån Milobebis så länge? Neeej, en natt får räcka!

Det är så häftigt med stora konserter, hela stan andas konsert. Människor är på bra humör, lite lulliga och förväntansfulla sådär. Man träffar massa nya människor och ser lite annat än det vanliga.

Ska bli så häftigt och få se henne på riktigt. 50 bast och så jäkla het så hälften vore nog.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grönanbesöket!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x