Shoppingen

Då var man hemma igen då…. idag har jag vart SUUUUPER duktig med dietandet ska jag säga. Det blev ju lite halvfart igår eftersom jag fyllde år och ville fira med lite bullar då förstås! MEN IDAG jäklar i min lilla låda har jag skött mig exemplariskt! Cambridge hela dan förutom en sallad utan pasta till lunch! Inte ett endaste fusk på hela daaaan. Det är superbra med den där vikträknaren här på bloggen, sköter inte jag mig så är det ju inte så kul med den där räknaren på måndag när det är dax att väga sig igen. Kul och fylla i + 0.7 kg eller nåt…. nepp, det ska inte få hända! Så är det bara!

Idag var det då lite shopping, man har ju som sagt inte så fett med stålar som mammaledig så det blev inte nån världsashopping för min del. Men jag fick ihop 1 tröja, 1 lite längre typ av tröjklänning och så en vid cardigan. Typiska tjockiströjor…. skittrist men så är det ju när man är tjock! Man köper ju inte direkt några tajta sexiga tröjor och jeans utan man köper tröjor som mer påminner om pressenningar.

MEN…snart är det slut på det. Snart ska jag oxå kunna köpa snygga tajta tröjor….. FASICKEN! Min USB grunka är borta för tillfället så jag mobilbloggar min shopping senare. Bäst att passa på att blogga om det när det blir så glest mellan gångerna. Läser man andra bloggar så är det shopping tammefan dagligen…. men inte på den här bloggen, nej…. för det här är en fattigmansblogg!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu har jag fått shoppa! Inte s

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x