Växabräda!

Jag har gjort en liten växabräda. Jag tycker oftast att såna här brädor som finns på marknaden är så jäkla töntiga. Låt säga då att man kör en fin inredning i sitt barns rum som kanske är lite neutralt. Med neutralt menar jag fina färger som matchar med lite schyssta kuddar, söta lampor och söta möbler. INTE stora giraffer, apor, bilar och flygplan på allt. JAG GILLAR inte sånt, jag tycker det ser rörigt ut och jag blir typ nipprig på Walt Disney rum som är överdrivna. Det går ju att få det "barnsligt" ändå, det behöver inte vara hela barpapappa familjen på väggen liksom…..

Jag har letat efter såna här växabrädor som är lite neutrala…. INTE formade som giraffer eller i alla världens färger! HITTAR INTE!! Så jag gjorde en själv….. sen kom jag på att man kan skriva lite roliga saker på dom istället. Den här står det "Liten blir stor i rasande fart, längre än brädan snart".

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det här vaknar man till varje morg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x