Tandvärk och batningspulvret SUPERDELUXE!

Ja hörrni….

…min tandvärk har kommit och hälsat på igen! Utan och förvarna så bara kastade den sig över mig i förmiddags, från ingenstans! Jag som kanppt äter nu undrar ju hur fasen detta gått till! "Jag har ju inte ens tuggat!" ylade jag åt husbandet. Nu sitter jag här och tycker att halva huvudet känns ont, som tur är hjälper värktabletterna hyfsat och jag känner att blir det inte värre än såhär så står jag ut till den 31 augusti då jag ska ta itu med den här tanden på riktigt. Då har jag fått nog och det spelar ingen roll om jag spyr, svimmar, skriker, så ska fanskapet ut nu! Jag är så inihelvetes jäkla skittrött på den här tanden nu! Ni med va?

Aja, Cambridge kuren känns…hmm… hur ska jag säga… grym! Det känns som det kokar i min kropp, typ som att den här Cambridge kuren liksom sakta äter upp mig inifrån, som att den rensar ur allt gammalt skit som ligger och gömmer sig i min feta mage. Det känns bra, men på nåt sätt känns det som att det här är den kraftigaste kuren jag kört. I morse klockan 5 vaknade jag av att jag var yr och hade ont i huvudet. HELT MITT EGET FEL. Man ska nämligen dricka MINST 3 liter vatten om dagen! Jag kanske fick ihop 2 igår och så drack jag kaffe på det. Det är inte bra. Min kompis Maria säger att det inte går att göra så med Cambridge! Man måste dricka, dricka som man aldrig tidigare gjort! Jag tyckte jag gjorde det igår, men det räckte inte. Jag pissade dessutom som en höggravid kvinna igår, HELA TIDEN…ÖVERALLT. På fiket, i affären, hemma, hos mamma, på macken….. ja på en toalett alltså men ni hajar va?! SHIT…

Sen så klurar jag lite nu….. kan vätskebrist höra ihop med tandvärk? Eller energibrist?? Låter det helt KNARK eller kan det vara så?? För att tandvärken kom som på posten liksom….. när jag kört stenhårt med Cambridge! SKITSAMMA….

TANDVÄRK SUUUUUUUUUUUUUUGER!!!

ATT VARA FET SUUUUUUUUUUUUUUUUUUGER!!

Så här går man och dricker pulver och har tandvärk….. ingen kul COMBO om ni frågar mig! Vägning måndag….. TJOLAHOPPTJOLAHEJ TJOLAHOPPSANSAAAA!!!

Aja, nu kom dom här 2 i min familj och häsla på mig här vid datan….. då blir man alltid lite gladare!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En cardigan från Gina Tricot.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x