Mammaträff!

Idag kommer tjejerna från mammagruppen över och ska bli bjudna på lunch här. Sen ska våra bebisar få leka och härja runt lite…. TREVLIGT!!! Jag lyckades få en grupp med mammor som jag verkligen gillar, det är inte alltid man får det. Många av mina väninnor har hamnat med tjejer som dom känner att dom har NOLL gemensamt med. DÅ är det kanske inte lika självklart med dessa träffar.

Det som är roligt är de saker man diskuterar på dom här träffarna. Det blir ju hemskt mycket barnsnack. Kan tänka mig att om nån kompis till mig som inte har småbarn skulle vara med så skulle dom RUTTNA rätt rejält på nolltid. Jag tillhör ju en av dom som kanske skulle ruttna i raketfart…. men nu när man har en liten så har man så jäkla mycket gemensamt som man kan prata om. Vi är ju i samma liv samtidigt på nåt sätt, man har en förståelse för varandra som man inte får från alla. Just för att vi är MITT UPPE I DET!!! Sedan finns det ju mycket RUNT bebisarna man kan snacka om….som handlar om bebisarna INDIREKT.

* FET eller FÖR SMAL har kommit på tal! Hmm…. som ni förstår är det sistnämnda inte direkt mitt problem.

* KARLARNA…eller PAPPORNA´s del i det hela.

* SHOPPING till de små eller för TJOCKA MORSOR.

* UTVECKLINGEN på våra bebisar.

* ICKE UTVECKLING på våra bebisar.

* PLANER för framtiden..

Som ni märker så är ju spektrat väldigt brett after all…. men, jag tror fortfarande inte att en singelpolare till mig skulle tycka att det var särskilt roligt. Hon vill ju snacka flirtar hon har, shopping till helgen när hon ska ut på krogen eller det där sms:et hon fick av den där killen m.m.. Jag ÄLSKAR och vara med även i dom diskussionerna men kontrasten är TOTAL!! 🙂

HEPP, nu ska jag tillverka lite tavlor!

Här har ni "THE GANG!"

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon sverige!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x