En typsik kväll/natt i casa de TAIKON!

Godmorgon…. lördag och regnet bara ÖÖÖSER ner. Snacka om att våra nätter kan se lite roliga ut ibland. Igår var en sån typisk kväll/natt för vår familj!

* 21.30 Jag somnar i soffan framför TV:n.
* 22.30 Vaknar av Milobebis men husbandet tar det som fortfarande är vaken.
* 23.00 Katten börjar sin "kan inte bestämma mig om jag vill vara ute eller inne" kväll/natt.
* 00.30 Vaknar i soffan, TV:n är på och katten vill in eftersom regnet öser ner. Går på toaletten. Därefter landar jag bredvid husbandet i sängen. Han skulle bara "vila" men har somnat ifrån allting. Han har dock lärt sig att släcka ljusen innan….men inte låsa dörren alla kvällar! 😉
* 03.00 Milobebis vaknar och gnyr, vill ha törr blöja och lite välling! (Tiden varierar väldigt precis som antal gånger).
* 05.00 Milobebis gnyr lite, jag går på toaletten och kommer ut i en SVIIINKALL hall. Dörren står på vid gavel eftersom vår schizofrena katt inte kan bestämma sig för ute eller inne, han tar saken i egna händer och öppnar dörren själv! Ikväll var en sån kväll då vi glömde låsa dörren….
* 05.15 Husbandet är bäst i världen med att ta itu med vår bebis den här tiden på dygnet, han lyckas ofta få honom att somna om. Lagom till alla somnat om så ligger jag vaken och klurar….. MEN, i morse för ovanlighetens skulle lyckades jag somna om ända till 07.15!

Ja, så kan det se ut! Undra vad folk tänker som kommer hem på morgonkröken efter fest, eller han som delar ut morgontidningen när vår dörr står på VID gavel! En vacker dag vaknar vi väl upp till ett tomt hem! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinnare i taveltävlingen! O så önskemål från er…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x