Är det här metoden?

Godmorgon på er…. ZzzZZZzzzZZzzzz…… Jag är trött, MYCKET trött! Vår bebis ville vakna kl 04.37 i morse. Nu läser jag om 5 minuters metoden på nätet. Det finns en barnläkare som heter Eckerberg som tagit fram den, jag har läst om det nu och FAKTISKT så pratade både jag och husbandet om att vi börjar med den. Något måste vi göra, inatt har han vaknat och härjat flera flera gånger igen! Grejen är ju att han snart är 9 månader och har sovit 1 endaste hel natt sen han föddes. Nu börjar det faktiskt känna som att även om det inte blir så många gånger varje natt så blir det dock alltid varje natt!!

Grejen är att den metoden redan fanns när Thedde och Elliot var små, jag testade den på Elliot när han var 8 månader. Jag fixade det inte, MEN…anledningen till att jag gjorde det var att Elliot inte sov i sin egna säng. Sov Elliot bredvid mig så sov han hela nätterna hur bra som helst. Jag sket i att ha honom i sin spjälsäng så var problemet ur världen. Men, som ni som läser min blogg vet, så "avvänjde" vi honom för ca: 10 månader sen. Då var Elliot 10 år. Sååå… ja, det tål att tänkas på kanske! Dock så vill inte Milobebis samsova, han sover inte alls då utan vill ligga i sin säng och sova! Han vaknar nämligen av ALLT!

Skitsamma… nu är det i alla fall så att i början av februari är det tänkt att jag ska börja jobba, husbandet och jag kommer båda att börja jobba i början av april nästa år och då skulle det vara skönt att ha en sovande bebis förstår ni! Jag vet bara inte om jag fixar metoden, alltså….. artikeln jag läste gör ju att det känns bättre men samtidigt så är det grymt om man nu har en skrikande bebis och inte få ge tröst. Nånstans vill man hitta en genväg som gör både och, man lär honom att sova hela natten samtidigt som man får trösta. Vi ska i alla fall testa med det här….hur vi går tillväga får tiden utvisa. Men det jag förstått är att ju hårdare och mer konsekvent man är desto fortare har man en tryggt och skönt sovande bebis!

Ni som har sovande bebisar på nätterna…… var glada säger jag! Jag skattar mig lycklig som har husbandet som hjälper till så mycket, annars hade jag på riktigt suttit fastklistrad i den berömda väggen! Idag får jag sova jättebra på nätterna jämförelsevis med de 2 första månaderna av Milobebis liv. MEN, vi har båda rätt att få sova hela, långa och sköna nätter…. även Milobebis!

Ni som läser här, vad har ni för erfarenheter om sånt här??? Berätta gärna!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Love it! Looove it!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x