Vem är Du i kassan på ICA??

Vad kollar ni på i kassakön??

Ja, alltså när ni står i kassan på ICA eller någon annan mataffär?

Jag är en GLOAPA. Jag glor så jag nästan rodnar när jag kommer på mig själv. Det är absolut inte för att vara elak eller så utan jag är bara så faschinerad av alla människor. Hur dom ser ut, vad dom har på sig, hur dom beter sig mot varandra, vad dom pratar om. Jag tittar oxå i deras varukorg….. och vet ni? Man kan dela in alla i små kategorier.

Sportige Stefan handlar minimjölk, kycklingfilé, grönsaker, bubbelvatten naturell, bananer kanske en och annan gainomax i korgen. Han köper kanske en fitnesstidning, tar kön för lång tid gör han några armhävningar, är det ont om plats blir det tåhävningar.
Feta Fia har köpt massa chips, jordnötter, creme fraiche, grädde, flintastek, stora korvar, läsk i lass, socker flingor, olika juicer, olika godis och oftast flera påsar av samma sort, sen roffar hon åt sig av smågodiset så lördagsgodissugna ungar flyger till höger och vänster när hon stöter till dom med sin 1 meter breda häck! Slutligen hämtar hon en bal med toapapper eftersom hon skiter så jävla mycket av allt socker hon stoppar i sig.
Trädkramar Tove har köpt allting ekologiskt, sen har hon massa konstiga groddar, fågelmat och slutligen qorn i maxipack i sin korg. Dessutom köper ju inte hon vanliga O.B när hon har mens utan då blir det thépåsar med grönt thé som får bli stopper.
Mamma Mia har sin varukorg belamrad med barnmat, tops, blöjor, röd-i-stjärten salva, toapapper, maxipack av det mesta i matväg, drickaback, hello kitty schampo, turtles tandkräm och slutligen en "stressa av" skiva som hon fick med tidningen må bra. Det roliga med mamma Mia är att man inte ser henne bakom varukorgen för den är så inihelvetes full med prylar!
Singel Sigge har endast färdigrätter i sin korg, ni vet 5 för 75 kr. Sen har han toppat med några rakhyvlar, en Axe och lite grovsnus. Han sneglar lite försynt vid porrtidningshyllan men vågar aldrig ta en tidning. Kondomer har han försökt sig på att köpa några gånger men det slutar alltid med att han frågar "Har ni ko………..kosnötter?"
Gourmet Göran
väljer delikatesser. Det är bara fina ostar från ostdisken. Han skulle ALDRIG köpa frysta räkor eller kräftor utan här är det färskt som gäller. Ju konstigare prylar man får från deikatessdisken desto bättre. Skulle det finnas rysk kaviar på ICA skulle han köpa 3 burkar istället för en…sådär bara för att! Han har en blå blazer på sig, gråa tinningar ocg solbränd. Han tittar alltid ner på sina medmänniskor eftersom dom är lite sämre än han.
Smala Sally ser man bara i kiosken utanför ICA….smala Sally handlar inte mat för smala Sally äter inte förstår ni. Hon lever på luft och lite vatten. I kiosken handlar hon endast trisslotter. Hon hoppas på att hon ska vinna lite pengar så hon kan göra den där fettsugningen av sina tinningar. Hon tycker dom är i fetaste laget.

Själv är jag nog mamma Mia blandat med feta Fia!

Vem är du??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Leverfläcken!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x