3 årig bröllopsdag!!!

Idag….. för 3 år sedan äktade jag mitt husband till ÄKTA MAN!! Kl: 16.30 ringde bröllopsklockorna och en utav mina absolut största drömmar blev VERKLIGHET!! Upplevelsen i kyrkan var en utav mina mest rörande ögonblick i livet. Så mycket som vi kämpat för att det skulle bli Du & Jag. Att min pappa, som absolut inte ville acceptera mig och husbandet som ett par till en början,  ledde mig till altaret var så överväldigande att jag knappt visste hur jag skulle hantera alla de känslor som kokade i mitt bröst. Jag ville gråta, skrika, skratta……  När min pappa skulle lämna över mig till husbandet så tryckte han min hand och frågade: Klarar Du dig nu? Mina tårar rann…..

TONY KRISTIAN HERMANSEN…..
jag älskar Dig mer för varje dag, Du gör mig hel och lugn i min själ.
Du är mannen i mitt liv och jag kommer älska Dig tills hjulen trillar av!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Uppdatering 5 minuters metoden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x