När jag gick upp nyss så var de in

7903af7d02771c612da305496f4b4cea.png

När jag gick upp nyss så var de ingen hemma. Men så dök de upp,hade vart och köpt frukost och Milo höll i det här kortet till mig. I det står det: Godmorgon världens vackraste mamma och fru. Vi älskar dig och vill att du ska veta att du betyder allt i världen för oss. Förlåt för att du inte får sova mamma,men så fort jag somnar så är det enda jag kan tänka på är att vakna så snabbt jag kan för att få se dig…min vackra igen. Då blir jag glad och vill kramas,ska försöka ge dig en puss när jag lär mig oxå. Älskar dig mamma, Milo o pappa.
Jag började gråta jag…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon…vilken skönhet va? Hel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x