KLM is da shit!

Halloj…..

….jaha, då har jag inte sovit sen klockan 3 inatt. Milobebis kanske kände på sig att pappa skulle åka klockan 4. Milobebis somnade om men inte hans mamma, skitsamma…. that´s life, jag hade inte förväntat mig en sovhelg som sagt!!

Husbandet åkte och hade FLYYYYT när han kom till Arlanda var tanken att han skulle åka med KLM och mellanlanda i Muchen. Det var fullbokat så det blev SAS direktflyg och landa 2 timmar tidigare än beräknat. Han fick oxå 1500 kr från KLM att uttnyttja längre fram. Och som ni vet så åker vi till Tyskland i november då husbandet och hans Grand Massive ska göra ett TV framträdande och sen var det nåt radioprogram. KANON av KLM!!!

Han flyger just i detta nu….

…….och jag städar så svetten lackar och Milobebis jagar dammsugaren! Han tycker den är kul… han tycker så olika om alla dessa hushållsmaskiner. Micron är man rädd för, dammsugaren älskar han för att vara hysteriskt nyfiken men JÄTTERÄDD för tvättmaskinen!!

Nu ska jag fortsätta…. PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Någon mer än jag som älskar dessa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x